Private Client

A NEW OFFICE DESIGN FOR A CORK BASED PRIVATE CLIENT

A full 3 floor fitout of a space in Penrose Dock, pairing function with the modern design aesthetic of the interior. Open plan workspaces were fitted out with bench desking and sleek screens highlighting the simple yet crisp feeling of the designated areas , while the canteen area was designed to carry this same collaborative theme it also included a touch on natural materials. The reception area feels light, modern and inviting with the use of the collaborative tables and focus room. Play areas and relaxing breakout areas bring a playfulness to the floors. Intimate collaboration/ Meeting spaces are found throughout, with soft seating, cosy yet professional and in keeping with the overall remarkable design. All murals were designs and installed by “Think Visual”.

FIND US
FOLLOW US
CONTACT US
USEFUL INFO